keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Päivät 2 & 3: Kiireompelua ja pyöräilyä, Animecon lähestyy!

Ensinnäkin, pyydän anteeksi näitä varsin tiuhaan tahtiin tulevia päivityksiä! Olen nyt ollut niin innostunut tästä uudesta blogista ja painonpudottamisesta, että en malta olla kirjoittelematta. Päivitykset tulevat harvenemaan reilusti kunhan alkuinnostus alkaa laantua.

Sitten muihin uutisiin! Ompelimme tänään Pahan Sotaherran kanssa Animeconin pukuja: Shomaa ja Kanbaa Mawaru Penguindrumista. Molemmathan ovat aika hoikkia poikia, mutta koska puvut eivät tule kisaan eikä rakkauteni Shomaan ole yhtä palava kuin Yuriin, yritän olla välittämättä liikakiloista. Puvut ovat nyt hihojen nappeja ja peruukkien leikkausta ja stailausta vaille valmiit, vihdoinkin! Work in progress -kuvia ei tullut juuri otettua, joten postailen sitten varmaan valmiista puvuista kuvia conin jälkeen. Niistä tuli muuten ihan hienot!

Shoma on niin söpö, juuri sellaista hahmotyyppiä, josta yleensä tykkään.


Animeconissahan olen siis vänkäröimässä ja (DUNDUNDUNN) taidekujalla! Istun siis lauantain taidekujapöydän takana myymässä omakustannesarjista ja mm. pehmoleluja ja kirjanmerkkejä. Tai no, se tietysti riippuu siitä, mitä kaikkea saan ajoissa valmiiksi... Taidekujajuttujen teko on nimittäin taas jäänyt aika viimetinkaan.
Sunnuntaina onkin luvassa vänkäröintiä ja kiertelyä conpaikalla. Otamme varmaan Pahan Sotaherran kanssa kuvia puvuistamme ja palvelemme conkäviöitä narikassa. Takakuran veljekset voi siis bongata narikasta aamupäivällä!

En ole kerennyt juuri Animeconia ajattelemaan muuten kuin cossien ja taidekujajuttujen osalta, joten coninodotusfiilikset on tällä hetkellä aika matalat, varsinkin kun vapaa-aikaa ei tapahtumassa juuri ole. Sen sijaan mielessä on pyörinyt "tahdon cossata kamanosukea"-kuuri: Olen rajoittanut napostelua ja syönyt muutenkin kevyemmin.
Olen myös aloittanut pyöräilyn. Ajattelin, että hyi kamalaa kun pitää lähteä pyörälenkille, mutta pyöräily osoittautuikin yllättävän kivaksi! Se fiilis, joka syntyi, kun pyöräilin vailla aikarajoituksia tai määränpäätä, oli aivan mahtava. Pyöräilymusiikkina oli animetunnareita ja jotain hetalia-hahmolauluja, joita kuuntelin pari vuotta sitten; niistä tuli mukavan nostalginen olo, vaikkeivät mitään musiikillisia mestariteoksia olekaan. Olenkin nyt ottanut tavoitteekseni harrastaa joka päivä ainakin tunnin verran liikuntaa, esimerkiksi pyöräilyä ja tanssimattoilua. Eikä se tunnu ollenkaan niin nihkeältä, kuin olisin luullut. 8 )

Yritin muuten suostutella Pahaa Sotaherraa kanssani cossaamaan Brave 10:stä, katsotaan nyt onnistuuko. Olisi mahtavaa, jos olisi joku, jonka kanssa cossata sarjasta. Yuri on ihana, mutta ilman Saizouta hahmo jää vähän yksitoikkoiseksi : < Siksi olenkin päättänyt yrittää värvätä ihmisiä mukaan, jos vaikka saisi ihan cossiryhmän aikaan. Tässä muuten screenshot Yurin lantiosta:


Varsin miehekästä ja niin pois päin. Mutta parempi minulle, koska omistan leveät lantiot! Vielä on kuitenkin aika paljon matkaa, jos haluan päästä lähellekään Yurin lookkia. Ei minusta kyllä yhtä laihaa varmasti tule, koska animehahmot, mutta ainakin on hyvä motivaationlähde liikkumiselle!

Ajattelin muuten kirjoitella tähän vähän omista ajatuksistani cosplayn ja painonhallinnan suhteen, mutta aihe taitaa tarvita oman postauksensa. Sanotaanko vaikka nyt näin lyhyesti, että mielestäni liikunnan lisääminen ja esimerkiksi herkkujen vähentäminen ruokavaliosta cosplayn takia on vielä ihan hyväksyttävää, mutta pakonomainen ja liian nopea laihduttaminen ei. Parempi olisi tehdä elämäntapamuutos, sillä pikadieetit ja esim. karppaaminen ovat niin epäterveellisiä. Eikä mielestäni edes tarvitse laihduttaa ollenkaan jos ei halua. Hauskanpitoahan tämän cosplayn periaatteessa vain pitäisi olla, mitä järkeä harrastaa jotain, jos siitä tulee vain paha mieli?

Tässä taas lopetukseksi vähän ruokapäiväkirjaa eiliseltä:
Aamupala: 2 palaa ruisleipää oivariinilla, vesimelonia, nektariini, lasi maitoa
Välipalat: nektariini, persikka, puoli litraa herneitä, mansikoita, 2 palaa moniviljaleipää rosvopaistilla ja oivariinilla, lasi maitoa.
Pääruoka: Kavispihvejä ja paistettuja kasviksia, lasi maitoa
Iltapala: Kasvispihvi, melonia, tomaatti, persikka

Syön siis aika paljon hedelmiä, vihanneksia ja marjoja, mutta kai se on vaan hyvä asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti