maanantai 9. heinäkuuta 2012

Päivät 0 & 1: Vyötäröangstia ja laiskottelua

Eilinen, eli siis päivä 0, oli aika päättäväisyyden täytteinen päivä. Kulutin aikaa suunnitellen, miten voisin pudottaa painoani ja etsien lähdekuvia Brave 10 -mangasta. Itse "haluan-cossata-Kamanosukea"-kuuria en vielä mitenkään tietoisesti aloittanut, siksi siis päivä sai nimekseen nollan. Tänään, päivänä 1, tosin on mennyt vielä huonommin: eilen sentään pelasin vähän rantalentistä ja pyöräilin viisi kilometriä, kun taas tämän päivän liikunta on jäänyt aamupäivän shoppailukierrokseen (ostin muuten itselleni hieman liian napakat rintaliivit laihtumisen toivossa, heh 8) ). Aloitin kuitenkin henkisen valmistautumisen aloittamalla tämän blogin ja kirjoittamalla ruokapäiväkirjaa! Myöhemmin on vielä tarkoitus pelata vähän tanssimattoa, koska en aio luistaa tavoitteistani ihan vielä ensimmäisenä päivänä.

Nyt on sitten hetki, jota olen hieman kammoksunut, mutta jonka kuvittelisin ehkä kiinnostavan lukijoita: Aion nimittäin laittaa tähän blogiin kuvia vartalostani matkan varrelta ja lopussa postaan ennen ja jälkeen -kuvat. Senhän takia niitä laihdutusohjelmiakin kai katsotaan, että nähdään, onnistuuko pullukka pudottamaan painoaan vai murtuuko paineiden alla. Tässä kai sitten on kyse ihan samasta asiasta. Paitsi etten pidä itseäni lihavana, vain hiukan chubbyna.

Tässä siis ennen -kuvat (päästetään anonyymit ja trollit valloilleen):

Kuten kuvista näkyy, olen aika naisellisen muotoinen. Minulla on leveät lantiot, paksut reidet, vähän pömppömahaa ja tissit. Sekä ennen kaikkea suuuuri takapuoli, joka on aina tuottanut ongelmia miespuolisten hahmojen cossaamisessa. Selässäkin on turhaa tavaraa, eivätkä käsivarret ole kovin kiinteät. Tehtävää on siis paljon. Vähäpukeisempi kuva olisi ehkä ollut havainnollistavampi, mutta itseluottamus petti (ja jouduin värväämään äidin ottamaan kuvat niin en kehdannut), joten tämä saa nyt luvan kelvata.

Tässä vielä mittani, koska trollipolttoainetta ei vielä kuvissa ollut tarpeeksi. Lopussa sitten nähdään ovatko mitat muuttuneet!

Pituus: 158 cm
Aamupaino: 57 kg
Rinnanympärys (toppaamattomien rintaliivien kanssa): 94 cm
Rinnanalus: 77 cm
Kuppikoko: 80C tai 75D
Vyötärö: 75 cm
Takapuolen ympärysmitta: 102 cm ; _ ;
Reiden ympärys: 60 cm
Käsivarren ympärys: 28 cm

Tavoitteenani on pudottaa 6 kiloa ennen Traconia. Joka on siis 2,5 kuukauden päästä. Kaikista mitoista on tavoitteena lähteä ainakin pari, toivottavasti muutama sentti pois, varsinkin vyötäröltä, lantiolta ja takapuolesta. Kuppikoonkaan pieneneminen ei haittaa, jos vain laihtuisin muualtakin. ; _ ;
Voi olla, että joudun siirtämään aikarajaa Desucon Frostbiteen, sillä en ole varma, pystynkö ja jaksanko laihduttaa niin paljon niin lyhyessä ajassa, mutta tällä hetkellä aikataulu on tällainen.

Katselin muuten kuvia Kamanosukesta ja lueskelin mangaa, ja silloin se iski. Vyötäröangsti siis.

Kamanosuken erittäin miehekäs vyötärö.
Onhan minulla jonkunlainen vyötärö, mutta Kamanosuke voittaa kyllä muodoillaan mallitkin. En usko, että vaikka kuinka laihduttaisin, saisin tuollaisen vyötärön. 8( Plussana tässä jutussa kuitenkin on se, että herralla on selvästi todella naiselliset muodot mieheksi: leveä lantio ja kapea vyötärö. Ei siis tarvitse huolehtia, vaikka itsellänikin on muotoja, kunhan vain pääsisin eroon ylimääräisestä rasvasta takapuolen, reisien ja lantion alueella. Litteä vatsa olis kans aika kiva!

 Hahmohan on muuten siis oletettavasti mies; sarjan tekijä vaan tykkää kiusata lukijoitaan. Netti onkin täynnä sotaa siitä, kumpaa sukupuolta Yuri edustaa. Hahmo itse siis väittää olevansa mies, mutta hänen rintakehäänsä ei ole koskaan näytetty: ylläoleva kohtauskin on ihan kiusallaan tehty niin, ettei siitä saa selvää että kumpaa sukupuolta hän edustaa. Mangassa Yuri näyttää joissain kuvissa miehekkäältä, joissain naiselliselta, animessa koko ajan sirorakenteiselta mieheltä. Itse uskon vakaasti, että Yuri on mies, jolla on vaan aika naiselliset muodot. Animen ääninäyttelijäkin on nimittäin mies ja kaikilla sarjan naishahmoilla on ainakin D-kupin tissit kun taas Yuri on täysin litteärintainen. Ja niin, Yuri tuntuu olevan ihastunut sarjan päähenkilöön, Saizouhun (kuvassa vyötärön oikealla puolella) ja fujoshina toivoisin kyllä Yurin olevan mies. :''D Tämä on kuitenkin mysteeri, joka ei taida koskaan selvitä, joten turha sitä kai on enempää puida!

Tässä vielä muuten lopetukseksi päivän ruokapäiväkirja!

Aamupala: nektariini, 1/8 hunajamelonia, 2 ruisleivänpalaa oivariinilla, lasi maitoa
Välipalat: 200g mansikkajogurttia, kaksi nektariinia, persikka, kaksi palaa moniviljapaahtoleipää (päällä rosvopaistisiivut ja oivariinia).
Päivällinen: Pastaa tomaattikastikkeessa, puoli litraa spriteä (sorruin, käytiin ravintolassa!), leipää
Iltapalaksi syön hedelmän ja leipää.

Kertokaahan muuten lukijat (jos teitä on ollenkaan), mitä voisin syödä välipalaksi muuta kuin hedelmiä ja leipää? En oikein tykkää jogurtista ja muroissa on tosi paljon sokeria...

2 kommenttia:

  1. Yyh, nyt tunnen huonoa omatuntoa pitsasta, jota syön. No syön sen silti. Onnea matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Teen parhaani! Ja kyllä sitä pitsaakin joskus saa syödä. 8 )

      Poista