maanantai 9. heinäkuuta 2012

Matkan alku: Haavekuvia ja suunnitelmia

Tässä se nyt on, ensimmäinen postaus. Hauska tavata, olen tämän blogin pitäjä, Aviala (Hollynakin tunnettu). Päätin alkaa kirjoittamaan blogia erään kohtalokkaan yön jälkeen: olin vihdoinkin löytänyt hahmon, jota todella rakastan, ja pyöriessäni aamukuuden aikaan sängyssä (tai oikeastaan lattialla, koska olin yökylässä), syntyi päätös: otan vihdoinkin itseäni niskasta kiinni ja aloitan kuntoilun, jotta voisin cossata rakastamaani hahmoa.

Tämä blogi siis käsittelee matkaani hyvin naisellisen muotoisesta itsestäni uuteen ja toivottavasti hieman hoikempaan minään! En aio edes harkita epäterveellisiä pikadieettejä tai itseni näännyttämistä, vaan yksinkertaisesti lisään liikuntaa ja kevennän ruokavaliotani. En ole koskaan pitänyt itseäni lihavana, mutta katsellessani kuvia lempihahmostani päätin, ettei nykyinen vartaloni yksinkertaisesti ole riittävä. Painonhallinta-asioiden lisäksi päivittelen tänne ihan vain perusfiiliksiä ja cosplayhyn liittyviä juttuja. Saatan myös välillä kirjoitella muista harrastukseeni liittyvistä asioista, kuten peleistä, animesta, mangasta ja larppaamisesta, mutta pääpaino tulee olemaan cosplayssa.

Tässä siis on hahmo, joka innoitti minut tekemään tämän kaiken (*rumpujen pärinää*):

 Yuri Kamanosuke sarjasta Brave 10, siis. Kiinnittäkää huomio napapaitaan ja hoikkiin reisiin (jotka ovat kyllä liioitellun hoikat mangaversioon verrattuna! D:<). Tarkemmin sanottuna aion tehdä mangaversiossa näkyvän, hieman yksityiskohtaisemman puvun:


 Yuri oli heti ensiessintymisestään lähtien lempihahmoni Brave 10:stä. Sarjan edetessä rakastuin hahmoon yhä enemmän ja enemmän. Katsottuani animen kävin heti lukemaan mangaversiota siinä toivossa, että siinä olisi kohtauksia, joita ei animessa ollut, enkä tullut pettymään! Pidän hahmossa oikeastaan kaikesta: luonteesta, kropasta, kasvoista, hiuksista, vaatteista... Kaikesta. Eikä sekään hirveästi tällaista fujoshinalkua haittaa, että Yuri tuntuu olevan ihastunut päähenkilöön, Saizouhun... :''D

Tämä on siis matkan alku. Lisää päivityksiä on tulossa piakkoin, kunhan vain kerkeän kirjoittelemaan. Ei sillä että tätä kukaan varmaan lukisi, heh. 8 )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti